Activiteiten en Agenda

ZATERDAG 25 MEI 2019

Kringloop Gorinchem staat van 10.00-17.00 op 't Eind tijdens de open havendag met mooie kringloopspullen.

ZATERDAG 1 JUNI 2019: Gratis workshop: "welke kleding past bij jouw figuur", 14.00-16.00

Op zaterdag 1 juni wordt er bij de Kringloop in Gorinchem een workshop gegeven door kledingstyliste Petra van Noord van Vrouwen op hun best.
Zij laat je zien hoe je met tweedehands kleding mooie combinaties kunt maken die passen bij je figuur. Haar visie is dat elk mens mooi is en er fantastisch uit kan zien. Er is heel veel mooie tweedehands kleding waar veel meer mee mogelijk is dan je soms in eerste instantie zelf ziet. Er elke dag leuk uitzien door kleding beter te (her)gebruiken is ook nog eens goed voor mens, dier en milieu. De workshop ‘Goed gekleed met de kringloop’ is op zaterdag 1 juni van 14-16 uur bij de Kringloop in Gorinchem, Boezem 1. Meedoen aan de workshop is gratis. Graag aanmelden in de winkel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

ZATERDAG EN ZONDAG 6 EN 7 JULI 2019:

Kringloop Gorinchem doet mee aan de Culturele Route Gorinchem. We geven workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar met als thema : "kunst naar de kringloop gebracht". De kinderen gaan onder begeleiding kunst naar eigen inzicht maken van waardeloos materiaal. Je kunt je hiervoor opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spontaan meedoen mag ook, er is onbeperkt plek om mee te doen.

Zaterdag 6 juli: 10-30 tot 11.30 en 14.30 tot 15.30. Locatie: Kringloop Gorinchem, Boezem 1. Taxi Haars rijdt gratis heen en weer tussen stad en Kringloop.

Zondag 7 juli: 10.30 tot 11.30 en 14.30 tot 15.30. Locatie: de Gezel, Papland 13-O. Ook vandaag rijdt taxi Haars gratis heen en weer tussen stad en de Gezel.

Bij de Gezel op Papland 13-O is vanaf 15 juni t/m 7 juli een tentoonstelling ingericht door amateurschilders Jacqueline Verhoeven en Mariette Koning. In het kader van de "maand van de amateurkunst". U bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag op Papland 13-O.

ZATERDAG 5 OKTOBER 2019

 Zet deze datum vast in uw agenda want dan vieren we de Nationale Kringloopdag. Met om 13.30 onze MODESHOW waarbij je waardecheques van 25,- 20,- en 15 euro voor kleding kan winnen, gratis koffie / thee met iets lekkers van onze bakker Martin, gratis ijs, gratis kaas- of saucijzenbroodje voor alle betalende klanten, gratis schminken voor kinderen leuke aanbiedingen en nog veel meer!!

Loading...
Loading...