(Ophaal) Service

Verkoop Goederen

Bent u op zoek naar brocante en vintage spullen, of juist design, trendy kleding of verzamelobjecten? Wij hebben meubelen in alle stijlen voor een reële prijs. Net dat ene bord wat uw servies weer compleet maakt, speelgoed, vazen, kunst, boeken, muziek, apparaten etc etc; bij ons kunt u het vinden.

Kom kijken in onze winkel, we zijn een vlooienmarkt, bazar, meubelzaak, kunsthandel en antiquariaat in één gebouw!

Wij zijn een ontmoetingsplek voor de regio Gorinchem waar iedereen -van student tot verzamelaar, jong en oud, uit noodzaak of plezier- welkom is.

Workshops en andere activiteiten

Kringloop Gorinchem biedt regelmatig workshops aan die in de winkel plaatsvinden. Het betreft workshops op het gebied van vrijetijd, of educatieve workshops. Op de pagina "Nieuws en Agenda" kunt u zien wanneer welke activiteiten plaatsvinden.

Ook organiseren we zo nu en dan een modeshow, open dag of taxatiedag.

Aanname van Goederen

Tijdens openingstijden nemen wij uw spulletjes gratis aan bij ons Inname-punt aan de zijkant van ons gebouw, ook is het mogelijk uw spullen gratis in te leveren bij onze Kringloop-Container bij onze buren, Waardlanden. Deze container wordt dagelijks door ons geleegd.

Ophalen van Goederen

Grote spullen, zoals meubels, kunt u gratis door ons op laten halen. Vult u hiervoor het contactformulier in of belt u met 0183 647 604.

Het is ook mogelijk uw spullen aan te melden via de gratis Teun-app, met welke wij samen werken.
Hiermee kunt u foto's naar ons sturen van uw spulletjes en deze aan ons aanbieden. 
Wilt u meer weten? Klik dan op het logo hieronder.

Teun Logo

Ophalen van inboedels

Voor het gratis ophalen van inboedels kan er een afspraak worden gemaakt via het contactformulier of belt u met: 0183 647 604.

Op basis van een bezichtiging worden de bruikbare goederen geïnventariseerd en de onbruikbare goederen benoemd. Mocht u toch graag willen dat wij ook de onbruikbare goederen meenemen en verwerken dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.

Stortservice

Indien u spullen heeft die versleten, kapot of vuil zijn en die dus geen tweede leven bij iemand anders kunnen krijgen, kunt u gebruik maken van onze Stortservice.
Wij komen de spullen bij u thuis ophalen en brengen deze naar Waardlanden (Gemeentereiniging).
Hier zijn zogenoemde stortkosten aan verbonden.

Wij zorgen er voor dat de spullen uit uw huis komen en voor het vervoer naar Waardlanden.
De kosten hangen af van de grootte en hoeveelheid van de goederen en worden door onze chauffeur ter plaatse aan u voorgelegd.

Inboedelservice Veegschoon

Indien u een gehele inboedel wil laten ophalen of een woning leeg en (bezem)schoon wilt laten opleveren, neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Aan deze diensten zijn kosten verbonden.

Wij zorgen dat alle goede spullen worden hergebruikt via onze winkel. Overige zaken worden afgevoerd en de woning wordt leeg en schoon opgeleverd. Wij kunnen ook kleine herstelwerkzaamheden in de woning uitvoeren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

De spelregels

  • Goederen dienen op de begane grond klaar te staan of dienen in de lift van het complex te passen.
  • Goederen mogen, zonder overleg, niet buiten klaar gezet worden.
  • Onze chauffeurs nemen de beslissing of goederen wel of geen tweede leven bij ons kunnen krijgen. Goederen die een tweede leven kunnen krijgen, halen wij kostenloos op
  • Wij nemen geen vervuilde, versleten of beschadigde goederen kostenloos mee. Wel bestaat de mogelijkheid om goederen door ons te laten afvoeren naar Waardlanden via onze Stortservice

 

Loading...
Loading...