(Ophaal) Service

Verkoop Goederen

Bent u op zoek naar brocante en vintage spullen, of juist design, trendy kleding of verzamelobjecten? Wij hebben meubelen in alle stijlen voor een reële prijs. Net dat ene bord wat uw servies weer compleet maakt, speelgoed, vazen, kunst, boeken, muziek, apparaten etc etc; bij ons kunt u het vinden.

Kom kijken in onze winkel, we zijn een vlooienmarkt, bazar, meubelzaak, kunsthandel en antiquariaat in één gebouw!

Wij zijn een ontmoetingsplek voor de regio Gorinchem waar iedereen -van student tot verzamelaar, jong en oud, uit noodzaak of plezier- welkom is.

Workshops en andere activiteiten

Kringloop Gorinchem biedt regelmatig workshops aan die in de winkel plaatsvinden. Het betreft workshops op het gebied van vrijetijd, of educatieve workshops. Op de pagina "Activiteiten en Kalender" kunt u zien wanneer welke workshops plaatsvinden.

Ook organiseren we zo nu en dan een modeshow, open dag of taxatiedag.

Aanname van Goederen

Tijdens openingstijden nemen wij uw goederen aan bij ons Inname-punt aan de zijkant van ons gebouw.

Voor ons is het belangrijk dat de goederen schoon en heel zijn, dus voor een ander nog goed bruikbaar.

Ophalen van Goederen

Grote spullen, zoals meubels, kunt u gratis door ons op laten halen. Vult u hiervoor het contactformulier in of belt u met 0183 647 604.

Ophalen van inboedels

Voor het gratis ophalen van inboedels kan er een afspraak worden gemaakt via het contactformulier of belt u met: 0183 647 604.

Op basis van een bezichtiging worden de bruikbare goederen geïnventariseerd en de onbruikbare goederen benoemd. Mocht u toch graag willen dat wij ook de onbruikbare goederen meenemen en verwerken dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.

Inboedelservice Veegschoon

Indien u een gehele inboedel wil laten ophalen of een woning leeg en (bezem)schoon wilt laten opleveren, neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Aan deze diensten zijn kosten verbonden.

Wij zorgen dat alle goede spullen worden hergebruikt via onze winkel. Overige zaken worden afgevoerd en de woning wordt leeg en schoon opgeleverd. Wij kunnen ook kleine herstelwerkzaamheden in de woning uitvoeren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

De spelregels

Goederen dienen op de begane grond klaar te staan of dienen in de lift van het complex te passen.

Wij nemen geen vervuilde, versleten of beschadigde goederen mee en goederen mogen, zonder overleg, niet buiten klaar staan.  Onze chauffeurs nemen de beslissing of goederen wel of niet mee mogen.

Loading...
Loading...